بیتا خانه دار میشود

نشستم پای لپ تاپ ویه بشقاب پراز پرتقالهای برش خورده جلومه....البته قبلش یه برش ازون همون کیک بترکون خوردم...

قبلترش چندتا کوکو  سبزی...بینش هم دنت شکلاتی..آهان راستی یه دمنوش بابونه ویدونه هم مخلوط سیب وبه نوش جان کردم

حالا خودتون دیگه حدس بزنین تو امعا واحشا بنده چه خبره....!!!!

دراین لحظه فقط قدم رنجه کردم یکی دوتا تجربه از تجارب فراوووووووووووووووون خونه داریم رو خدمتتون عرض کنم یه وقتی زکات نشر علم به گردنم نمونه(بین خودمون باشه اینجوری آزی روهم راضی نگهمیدارم)

1.برای تهیه مربای به لطفا به رو رنده کنید اینجوری مقدار بیشتری بهتون مربا میده وضمنا خوردنش خیلی راحتتره تازه من چون  قند دوست ندارم چایی ودمنوشم رو بامربا میخورم...افزودن دونه ی هل به مرباتون رو فراموش نکنید...مربای به بدون عطر هل مفت هم نمی ارزه!

2.یکی از بزرگترین...وحشتناکترین.ومزخرفترین کارهای دنیا خالی کردن کیسه جاروبرقیه...یعنی عذاب الیمه...من که به اون شکل سنتی به سوال وجواب شب اول قبر اعتقاد ندارم اما فکرکنم میزان دردورنج خالی کردن کیسه زباله کم ازون نداره

یکی از عادات بنده هم اینه که هرروز بلااستثنا باید جاروبکشم...یعنی اگه جارو استفاده نشه اصلا ازنظرمن نظافتی صورت نگرفته...بنابراین رفتم ویک بسته کیسه جارو برقی خریدم...جاروبرقی نازنینم که ماشالله خودش اژدها بود کیسه رو که عوض کردم نزدیک بود فرش رو ببلعه...چنان باقدرت کارمیکرد که هی قربون صدقه اش میرفتم

(یادم باشه واسش اسفند دود کنم!!!)

3. مادرجان بنده اهل غذاهای قروفری وخارجکی نبود ونیست...یعنی دیگه خونه آخر وشق القمرش پیتزای سالی یکبار بود...هنوزم سنگر پخت قیمه وقورمه رو رها نکرده...صدالبته که من عاشق غذای خونگی هستم وخیلی هم بافست فود میونه ای ندارم ولی خوب تنوع بد نیست...برای همین مثلا کوکو سبزی رو همیشه به همون روش معمول همه خونه ها درست میکردیم....4یا5سال قبل با حمیده ودوستش داشتیم میرفتیم نمایشگاه کتاب...ظهرکه شد حنانه گفت مامانم کوکو سبزی داده برای ناهار...یکجا نشستیم وحنانه جون ظرف غذا رو درآورد...برشهای نون باگت که وسطش مواد کوکوسبزی ریخته شده بود وسرخ شده بود...مزه اش فوق العاده بود...ازون وقت تاحالا منم کوکو سبزی رو این مدلی درست میکنم..اما نکته اش!!!! دیروز کشف کردم اگه بعداز پخت کوکوهارو تو یک ظرف دربسته بذاریم وخودش بخار کنه نونها نرمتر میشن ومزه اش بی نظیرمیشه...به امتحانش می ارزه

این هم پست نیمه شب بنده

                        

/ 28 نظر / 13 بازدید
نمایش نظرات قبلی
خانمه

خسته نباشید بیتا خانم خانه دار. منم امروز خانه دار شدم اساسی[قلب]

نرگس

سلام عزیزم تازه با وب شما آشنا شدم من مطلقه ام دو سال جدا شدم من زندگی خوبی داشتم درس خوندم و الان بعنوان فرهنگی شاغلم ازدواجم سنتی بود و بدون شناخت کافی و عجولانه بچه ندارم ولی این دو سال دردهای روحی و جسمی زیادی رو تجربه کردم میدونم که اگه میموندم زندگی خوبی نداشتم و تباه میشدم اما واقعا از دست خودم خسته ام همه اش فکرم تو گذشته اس بخصوص اینکه نامرد هیچ تلاشی برای بهبود زندگی نکرد و راحت طلاقم داد و سه روز بعد ازدواج کرد راستی در مورد ازدواج مجدد شما که تجربه اش رو داری چطور ؟ من با اینکه خدارو شکر از همه مواهب بهره مندم ولی دو تا خواستگار داشتم یکی مطلقه بود و یکی هم زن مرده با دوتا بچه!! این موردا بیشتر آزارم میده ممنون میشم راهنماییم کنی

خودباخته

بیتایی این کیکه یا کوکو؟ ]ر چی که هستش باعث شد که لباس بپوشم و برم و کیک بخرم.... دوستت دارم بیتای من [لبخند]

مریم

نوش جونت هر چی خوردی فقط یک سوال در مورد آموزش آشزپیت داشتم بیتا جونم، این کوکو که گفتی من هم درست کردم وفوق العاده بود فقط روغنش واویلا بود.راهی برای کم چربتر شدنش به علت حضور نان باگت نداری؟ممنونم خانم خانه دار

چهل ....

خییییییلی کدبانویی ، بیتاجون شکر مربات رو نسبت به وزن به نصف میذاری ؟ آخه من میوه رو که رنده بزنم شکر رو نصف می زنم می شه مارمالاد. راستی دست بافتامو گذاشتم سری بهم بزن

آدم چاق

آخیش دهنم آب افتاد. نمی گی ما آدمهای چاق یک کمی همچین یک کمی ها شکمو هستیم؟!!!!!![گل]

پریسا

وای بیتا جون منم دلم خواست شدید. میشه لطف کنی هردو طریقه درست کردن کوکو سبزی رو کامل کامل بگی تو یه پست البته شرمنده.

سارا

کامنت من کو؟؟؟ من عکس رو نمی بینم

نوشین

به به بیتای کدبانو بازم از هنراش گفت. عزیـــــــــــــــــــــزم[قلب] راستی بیتا جون من به جای باگت از تست استفاده میکنم که چون ارتفاع نون کمتره سریعتر کوکوها پخته میشه و اینکه از تابه های رژیمی که فقط کفش رو چرب میکنم استفاده میکنم که دیگه مشکل جذب روغن هم نداشته باشم. امتحان کن عزیزم[قلب]

طلا

بیتا جون این کوکو سبزیت خیلی خوشگله میشه طرز پختش رو دقیق بگب چه جوری ماده ی خام رو گذاشتی تو باگت میشه ریز به ریز توضیح بدی آخه من آشپزیم صفره هیچی بلد نیستم درست کنم ولی میخوام اینو درست کنم[نیشخند]