عطرخوش توت فرنگی

لازمه که بگم توت فرنگیها رو خوب میشورین ومیذارین آبش بره...؟!!!متفکر

یکجوری بشورین انگار قراره خواستگار بیاد ومادرش از همین شستشوی توت فرنگی تشخیص بده شما خیلی خانوم وخونه دارو به اصطلاح همه چیز تموم هستیننیشخند

بعدتوت فرنگیها رو برش بدین...ظرف بزرگتر رو جلوی دستتون میذارین ودیواره های اون رو با توت فرنگی  می پوشونید

              

برای این ظرفی که من انتخاب کردم  ودر تصویر میبینید نصف یک بسته پودر ژله توت فرنگی رو با دو سوم لیوان آبجوش ترکیب کردم وخوب بهم زدم

تو این مرحله ظرفی رو که یک سایز کوچیکتره وسط ظرف بزرگتر میذارین وتوی اون  ظرف کوچیک حتما باید یه چیز سنگین بذارین چون بعداز ریختن ژله توظرف بزرگ کاسه کوچیک بالا میاد ودر واقع این ظرف سنگین اون رو فیکس وثابت نگهمیداره

               

                

               

 

بعد خیلی آروم ژله رو تو ظرف بزرگ میریزین..بلافاصله منتقلش میکنین به یخچال...

اگه عجله دارین ودقیقه نودی میخواین هنرنمایی کنین واسه مامان همون خواستگاره..یا درآوردن چشم جاری..یا خودنمایی پیش مادر شوهر..یا لوس کردن خودتون واسه آقای همسر..میتونین ظرف رو تو فریزر بذارین..

بشرط اینکه بعداز یک ربع اگه کاملا خودش رو نگرفته بود هر 5دقیقه کنترلش کنید که یوقتی یخ نزنه...که اگه یهویی چونه تون گرم شد به غیبت..یا وسط سریال بود ویادتون رفت کلا دیگه فاتحه اش رو بخونیدزبان

بعد اون وسیله سنگین(من از یک ماگ استفاده کردم)رو از کاسه میانی خارج میکنیم وکمی آب جوش داخلش میریزیم تا این حرارت باعث بشه ظرف کوچیک از محتویات ظرف بزرگ جدا بشه

               

 

حالا نوبت آماده کردن مواد میانی این شارلوته

نیمی از پودر ژله بیرنگ(من اینجا از پودر ژله سیب استفاده کردم..چرا؟!!!!هویجوری!!!)رو با نصف لیوان آب جوش کاملا هم میزنیم تا جاییکه کاملا مخلوط وضمنا حرارتش کم بشه

توجه کنید باید کاملا ولرم بشه وگرنه هم خامه می بره وهم گرمای اون باعث میشه ژله آماده شده در ظرف بزرگ خودش رو ول کنه

بعد خامه رو کم کم اضافه کنید وهم بزنید....می تونین برحسب علاقه کمی شکر یا تیکه های میوه ویا حتی شکلات تخته ای اضافه کنین

حالا این مخلوط رو به آرامی وسط ظرف بزرگترتون بریزین

             

در آخر بیسکوییتها رو روی این مواد بذارین وظرف رو منتقل کنین به یخچال

 

             

کماکان  امکان استفاده از فریزر رو به شرط سرزدن مکرر ومراقبت جهت جلوگیری از یخ زدن خواهید داشت

و این هم پایان کار

                

 

              

 

              

              

واما داستان تهیه این شارلوت اون هم ساعت 9شب دراوج خستگی بنده بعداز یک روز بینهایت پر کارگاوچران

اول:خودشیرینی ودلبری ولوس کردن خودم برای بچه غول که یک برش ازین شارلوت زیبا وخوشمزه صبحانه امروزش در دفترکارش شدقلب

دوم: مادرشوهر سابق که به رحمت خدا رفته...جاریهای سابق هم که جهت پز دادن در دسترس نبودن...خب حالا این وسط کی می مونه که بیتا پز پزو بره وبهش پز بده؟..از خود راضی

کی؟؟؟عینک

اگه گفتین؟...بله ..نمیچه همسرزبان

شارلوت رو دریک ظرف گذاشتم وسرمیز صبحانه ازش رو نمایی کردم...همسرجان سابق که هی چشماش رو چپ وراست کرد که یعنی این چی هست؟متفکر

 بعد که برش دادم هنوزم درگیر کشف بود..منم یک برش رو برای نیمچه همسر گذاشتم...واز قضا خواهرو برادر کوچیک شاخ نبات هم از امتحان برگشتن واومدن که صبحانه رو با ما بخورن

برای بچه ها هم برش زدم وبهشون دادملبخند

همسرجان سابق کماکان مشغول برانداز کردن شارلوت بود..انگار مثلا یه معادله است که اون وسط مونده وباید حلش کنه تا راه خوردنش رو هم پیداکنهابله

همینکه بچه ها ونیمچه همسر شروع کردن به خوردن وتعریف کردن که وای بیتاجون کاش بیشتر بود وچقدر خوشمزه استزبان

همسرجان سابق در طرفه العینی برش شارلوت رو جوری بلعید که نگران شدم تو گلوش بمونه وخدای نکرده خفه بشهخنده

بعداز پایین رفتن لقمه بزرگ از دهان مبارکش یه سری تکون دادو گفت: همین بود؟ دیگه نداریم؟!!!!نیشخند

 

جدای از مزاح وشوخی متن...من واقعا نیازی به پز دادن به مثلا نیمچه همسر ندارم..چون همسرجان سابق بارها گفته که سلیقه من تو خرید یا تزیین واین جور چیزها رو قبول داره ونیمچه همسرهم خیلی وقتها برای خرید یا حتی رنگ مو ومثلا مدل مانتو نظرم رو میپرسه....خانواده اصلی من خواهروبرادرهای پسرم وهمسرجان سابق وحتی همین نیمچه همسر هستن

وقتی چیزی درست میکنم که میدونم اونها هم از خوردنش لذت می برن دلم میخواد این لذت رو باهم شریک بشیم...وقتی دورهم میشینم وبا بچه ها چیزی میخوریم واونها ازمزه وظاهرش تعریف میکنن همین برام میشه بهترین تعریف وتمجید دنیا

امیدوارم اگه این دسر رو درست کردین ودوستش داشتین لذت خوردنش رو باعزیزانتون قسمت کنید

نوش جان...گوارای وجودقلب

 

این هم هنرنمایی سال قبلخجالت

                      

 

                    

/ 33 نظر / 75 بازدید
نمایش نظرات قبلی
sara

سلام بیتا جان چند باریه که میخونمت و هر بار ذهنم بد جوری درگیر ه کشف و شهود میشه[نگران][نیشخند][خجالت] میشه لطفا بگی نیمچه همسر و همسر جان سابق و بچه غول و شاخه نبات چه نسبتی باهاتون دارن؟ مرسیییییییییییییییییی [نگران][خجالت][بغل]

چهل...

همه از شارلوت تعریف کردن من از خودت . خیییییلی بزرگواری .

فروغ

مرسی درستش کردم، خیلی خوب شد . ظاهرش هم کلی دلبری میکرد. [چشمک]

سارا

بيتا درستيدمش ولي وا رفت. جند ساعت بايد تو يخجال بمونه؟[اضطراب]

Rima

وااااااااااااااااای چه هنرمندی دلبرانه ای کم تاحالا هیچ شارلوتی درست نکرده بودم و فکر میکردم خیلی سخت و پیچیده باشه برعکس شما من هی دنبال غذا م و دستم به دسر نمیره اما این خیلی وسوسه کننده بود مرسی بابت آموزش دقیق با عکس [ماچ][گل]

ممول

بیتا جون سلام من برای شرکت در یک کنفرانس باید برم استانبول البته تنهام. یک کم میترسم میگن امن نیست و ووو. تا حالا تنهایی استانبول رفتی؟ اگه رفتی میشه راهنماییم کنی که چی کار کنم؟ خطرناک هست یا نه و از این حرفها ببخشید که وقتت رو گرفتم

fariba

بیتا جون سلام خیلی وقته نمی تونم برات کامنت بزارم ولی همه ی پست ها رو خوندم ها. عزیزم کامت همیشه شیرین باشه. الانم هر کاری میکنم نمیشه شکلک ماچ برات بزارم می بوسمت.

مریمی

عالی و هوس انگیز بیتا جان[خوشمزه]

لیلا

سال قبلیه چه خفن شده! :) . بیتا جان یه سوال! من از اون وبلاگ قبلیه شما رو می خونم، اما هیچ وقت نفهمیدم چرا به نیمچه همسر، می گی نیمچه! دیگه خب زنشه بنده خدا! چی کار کنه همسر شه :) اگه صلاح می دونی جواب بده، اگه نه هم که ببخشید سوال بی ربط پرسیدم :)

یه نفر

بیتا من بگم چرا از پارسالی راضی هستی؟ غیر از طعمش که نمیدونم چطوری بوده ولی فکر کنم اینا هم تو رضایت دخیله اول اینکه زمینه عکس پارسال سفیده و خوشگلترش کرده دوم اینکه فکر کنم امسال باید کمی دیرتر دسر توت فرنگی درست میکردی چونکه توت فرنگی های اول بیشتر سیاه بودن و حالا الان قرمز قرمزن سوم اینکه واسه پارسال حوصله داشتی و توت فرنگی ها رو برای تزیین برش زدی ولی امسال نه... من این دسر رو خوردم البته با حلقه های آناناس